813 header

Verksamheten

  • Är en hårt satsande handbollsklubb och fotbollsklubb på Hisingen med säte i Lundby och Tuve-Säve.
  • Har c:a 180 medlemmar (från A-ungdom ner till handbollslekis).
  • Satsningen är lika stor på flicksidan som på pojksidan, vi är långt framme i de flesta cuper och turneringar och satsar framåt för att vara med och slåss med de bästa lagen på alla nivåer.
  • Vår filosofi är att alla aktiva medlemmar, såväl ledare, spelare som föräldrar, skall bidra så att klubben kontinuerligt utvecklas utan att vi lever över våra tillgångar.


Vi skall skapa en växande ungdomsverksamhet, där vi fostrar våra spelare så dom kan utvecklas till seniorspelare i Hisingens HK.
Vi skall ge våra ungdomar möjlighet till utbildning såsom ledare, tränare och domare eller på annat sätt aktivt arbeta i föreningen.

Våra sammankomster, matcher, träningar m.m. Skall präglas av glädje, skratt och nolltolerans.

Ungdomssektionens inriktning

Ungdomssektionen strävar efter att aktivera ungdomarna genom en meningsfull sysselsättning och lära ut förutsättningarna för handboll.

Bjurslätts IF: s har en gemensam utbildningspolicy att följa den sk "Vinröda Tråden". Innehållet i "Vinröda Tråden" skall efterlevas av samtliga medlemmar i klubben. Detta gäller alltså för tränare, ledare, styrelse, spelare samt föräldrar.

– Det är du och jag som är BIF
– Med glädje, kunskap och gemenskap vinner vi segrar -
Md stadium logga
Stadium är vår samarbetspartner när det gäller inköp av klubbkläder. Vi använder oss av Stadium Backaplan när vi gör våra inköp, besök gärna butiken på Backaplan och gör era inköp av sportkläder m.m. där.
Md sponsorhuset
Md sisu logga
SISU Idrottsutbildarna är idrottens eget studieförbund, som arbetar med bildning och utbildning inom idrotten, och verkar för att stimulera människors lärande
Md idrottens bingo bild1
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub